Nasi met kip, bamboescheuten en shii-take

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 1 pak rijst
  • 3 eetlepels olie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 300 g kipfilet, in blokjes
  • 1 blikje bamboescheuten
  • 100 g shiitake, in reepjes
  • 1 pakje Honig Mix voor Nasi Speciaal

Bereiden

Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de uisnippers glazig. Voeg de kip toe en bak deze snel gaar.

Roerbak vervolgens de bamboescheuten en de shiitake mee. Voeg 200 ml water en de mix toe.

Voeg de rijst toe aan het groentemengsel, meng het goed door elkaar en verhit het geheel kort.

Bron

Het recept 'Nasi met kip, bamboescheuten en shii-take' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!