Pastasalade met kaas, ei en tomaat

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 g Honig Vezelrijk Macaroni
  • 150 g champignons, gehalveerd
  • 150 ml Bulgaarse yoghurt
  • 3 theelepels kerriepoeder
  • 2 stengels bleekselderij, in plakjes
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 150 g belegen Leidse kaas, in blokjes
  • 3 eieren, hardgekookt en in stukjes
  • 1 klein blik perziken op sap, uitgelekt en in schijfjes
  • 1 krop sla

Bereiden

Kook de macaroni met zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel de pasta met koud water af en laat deze verder afkoelen.

Kook de champignons 3 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen.

Roer in een schaal de Bulgaarse yoghurt en het kerriepoeder door elkaar en meng de macaroni, groenten, kaas, ei en de helft van de perziken erdoor. Breng de salade eventueel op smaak met zout en peper.

Bedek een schaal met sla, schep de kaas-eisalade erop en garneer met perzikschijfjes.

Tip

Een heerlijke salade voor een zomerse dag, ook leuk om mee te nemen voor een picknick. Vervoer de salade in een goed afgesloten koelkastbak in een koeltas.

Bron

Het recept 'Pastasalade met kaas, ei en tomaat' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Reacties op dit recept

  • sienleuk recept,maar verwarrend is het kerrie poeder of paprika poeder,graag een reactie, met vr. groet sien

    reageren

  • J.Lekker, frisse salade, gemakkelijk te bereiden. Met Griekse yoghurt gemaakt.

    reageren