Rijst met kipfilet, broccoli en champignons

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 350 g Honig Witte Rijst
  • 150 g broccoliroosjes
  • olie
  • 300 g kipfilet, in blokjes
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 1 pot Honig Hartige maaltijdsaus met spek, champignons & salie voor krachtige kip

Bereiden

Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.

Kook de broccoliroosjes enkele minuten voor.

Verhit olie in een pan en roerbak de kipfilet gaar en bruin. Voeg de champignons en de broccoliroosjes toe.

Voeg de saus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.

Serveer de rijst met de saus.

Variatietip

Vervang de broccoli en champignons door 200 g kastanjechampignons en 3 gesneden lente-uitjes.

Bron

Het recept 'Rijst met kipfilet, broccoli en champignons' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (1 stem)

Reacties op dit recept

  • appieEcht goed.

    reageren

  • SarahWelke saus toevoegen? Broccoli onmiddellijk gewoon bij dien zonder vooraf te koken?

    reageren