Tomatensoep met doperwten

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,2
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Tomatensoep
  • 1 klein potje doperwten (uitgelekt 180 g)
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 125 g ham, in reepjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel peterselie, fijngesneden

Bereiden

Bereid de soep volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar laat het toevoegen van het bieslook achterwege.

Voeg, zodra de soep kookt, de doperwten, tomatenblokjes, hamreepjes en knoflook toe. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 5 minuten zachtjes doorkoken.

Garneer de soep met peterselie.

Bron

Het recept 'Tomatensoep met doperwten' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!