Toscaanse roerbak met broccoli en kerstomaatjes

  • 3 personen
  • 20 min
  • waardering 7,1
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pak Honig mix voor Aardappel Idee Knoflook Tuinkruiden
  • 1 broccoli, in roosjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 300 g gehakt
  • 450 g aardappeltjes (koelvers)
  • 1 ui, gesnipperd
  • ½ bakje kerstomaatjes

Bereiden

Meng de roerbakmix (zakje 1) met 100 ml koud water en laat het mengsel enkele minuten wellen.

Kook de broccoliroosjes 5 minuten voor en giet ze af.

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin het gehakt rul op hoog vuur en voeg de vleeskruiden (zakje 2) toe.

Voeg de aardappeltjes toe en roerbak deze 10 minuten mee op matig vuur.

Voeg de ui, de kerstomaatjes en de voorgekookte broccoli toe en vervolgens de gewelde kruidenmix toe en schep het geheel nog een aantal keer om.

Bron

Het recept 'Toscaanse roerbak met broccoli en kerstomaatjes' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!