Wraps met zalm en spinazie

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 3 eetlepels olie
  • 1 teentje verse knoflook, fijngehakt
  • 1 middelgrote ui, gesnipperd
  • 250 g verse bladspinazie
  • 50 g pijnboompitten
  • 100 g pesto
  • 100 g gerookte zalmsnippers
  • 1 pak Honig Wraps

Bereiden

Verhit de olie in een koekenpan bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan.

Doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door (niet te lang). Leg de aangebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes.

Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan tot ze bruin zijn.

Doe de spinazie in een kom en meng er de pesto, zalmsnippers en de pijnboompitten door.

Vul de wraps met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes.

Bron

Het recept 'Wraps met zalm en spinazie' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • geelhuisHeerlijk, makkelijk, snel.

    reageren

  • mariaWat jammer dat in het recept niet de hoeveelheid eiwit en vet wordt aangegeven.

    reageren

  • KoenDe verhoudingen zijn niet helemaal goed. Ik adviseer 2 teentjes knoflook (altijd goed), en 150 tot 200 gram zalmsnippers. Ook een klein bakje creme fraiche is aan te raden.

    reageren

  • ViraHi, ik heb er een variatie op gemaakt omdat ik niet de juiste ingrediënten in huis had. Salie ipv pesto en cherry tomaatjes erbij! Eerst ui met knoflook fruiten, dan tomaatjes en salie erbij doen, zachtjes laten stoven. Daarna de spinazie kort roerbakken in een aparte pan met walnoten- of olijfolie. Verder het recept volgen...

    reageren

  • marliesOok hier wat moeite met de verhoudingen. Ik heb 500 gram spinazie gebruikt, 2 teentjes knoflook, een flinke eetlepel pesto (ipv 100 gram!?). En wat meer zalm, als extraatje 3 gekookte eieren en op smaak gebracht met wat zout en peper. In totaal kon ik er 8 wraps mee vullen en hebben we er met zijn drieën heerlijk van gegeten.

    reageren