Pitabroodje met sla, zongedroogde tomaat, kaas en pestomayonaise

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 75 g mesclun sla
  • 2 lente-uitjes, in ringetjes
  • 4 zongedroogde tomaatjes, in reepjes
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 grote pitabroodjes
  • 4 plakken Leerdammer met Tomaat - Basilicum smaak

Bereiden

Maak een mengsel van de sla, de lente-ui en de gedroogde tomaat. Roer de pesto door de mayonaise.

Snijd de pitabroodjes half open. Besmeer met de pestomayonaise en beleg ze daarna met de salade en de kaas.

Bron

Het recept 'Pitabroodje met sla, zongedroogde tomaat, kaas en pestomayonaise' wordt je aangeboden door Leerdammer

Waardeer dit recept (1 stem)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!