Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven

  • 8 personen
  • 70 min
  • waardering 7,2
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 210 kcal
  • 6 g eiwit
  • 5 g vet
  • 11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1¼ kg vastkokende aardappelen
  • 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes
  • 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse salie, fijngehakt
  • desgewenst 6 teentjes knoflook
  • 6 eetlepels olijfolie

Bereiden

Snijd de geschilde aardappelen in vieren en verdeel ze over een glazen schaal. Verdeel de kruiden, zout, peper en eventueel knoflook met de olie over de aardappelen en meng.

Bak de aardappelen onafgedekt in 50-60 minuten goudbruin in de oven op 150-170 °C. Draai ze tussendoor om.

Bron

Het recept 'Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!