Komkommer met dillesaus

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 114 kcal
  • 1 g eiwit
  • 10 g vet
  • 4 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 komkommers (à ca. 300 g)
  • 100 ml crème fraîche
  • 2 theelepels dille, fijngehakt

Bereiden

Schil de komkommers desgewenst. Halveer ze in de lengte en verwijder de zaadjes met een theelepel. Snijd de komkommerhelften in reepjes van ca. ½ cm dikte. Doe in een schaal en verwarm afgedekt 5 minuten op 850 watt in de magnetron.

Meng voor de dillesaus de crème fraîche met dille en zout. Schenk de dillesaus over de komkommer.

Bron

Het recept 'Komkommer met dillesaus' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!