Zalm met citroen en dille uit de oven

  • 4 personen
  • 35 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vis

bevat per portie

  • 461 kcal
  • 40 g eiwit
  • 33 g vet
  • 11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets (à 200 g)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 30 g boter
  • 4 takjes dille of 1 theelepel gedroogde dille

Bereiden

Leg de visfilets in een platte vorm of op aluminiumfolie, besprenkel met citroensap en breng met zout en peper op smaak. Beleg de zalm met stukjes boter. Leg daarop een takje dille of bestrooi met gedroogde dille.

Verwarm de zalm 25-30 minuten onafgedekt in de vorm in de op 140-160 °C voorverwarmde oven.

Bron

Het recept 'Zalm met citroen en dille uit de oven' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!