Aardappeltortilla met walnoten

  • 2 personen
  • 25 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Spaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 50 g boter
  • 1 zakje aardappelplakjes of partjes
  • 2 eieren
  • 4 eetlepels koffieroom
  • Silvo Cayennepeper
  • 1 theelepel Silvo Bieslook
  • ½ theelepel Silvo Selderieblad
  • ½ theelepel Silvo Peterselie
  • 50 g gepelde walnoten, grof gehakt

Bereiden

Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de aardappelen in ca. 10 minuten rondom bruin. Schep af en toe om.

Klop in een kom de eieren, koffieroom, wat zout, een snufje cayennepeper, bieslook, selderieblad en peterselie door elkaar.

Schep de walnoten door de aardappelen. Giet het eimengsel erover. Laat met het deksel op de pan in ca. 8 minuten gaar worden.

Bron

Het recept 'Aardappeltortilla met walnoten' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!