Entrecote met gorgonzolasaus

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 35 g boter
  • 4 entrecotes à ca. 150 g
  • Silvo 4-Seizoenen peper
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 4 eetlepels witte wijn
  • 125 ml slagroom
  • 100 g gorgonzola, verkruimeld
  • 1 eetlepel Silvo Bieslook

Bereiden

Verhit de boter en bak het vlees aan beide kanten bruin.

Zet het vuur lager en bak het vlees aan elke kant nog 2-3 minuten.

Neem het vlees uit de pan, strooi er wat zout over en maal er peper over. Houd het vlees onder aluminiumfolie op een voorverwarmd bord of in de oven warm.

Fruit de sjalot in het bakvet, voeg de wijn toe en roer de aanbaksels los. Zeef de saus en schenk terug in de pan.

Voeg de slagroom, gorgonzola en het bieslook toe en verwarm de saus tot de kaas is opgelost.

Extra benodigd

Aluminiumfolie

Bron

Het recept 'Entrecote met gorgonzolasaus' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!