Tomatensalade met feta en olijven

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Grieks
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 2 eetlepels dragonazijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel anijslikeur (bijv. Anisette)
  • ½ theelepel Silvo Dragon
  • 1 theelepel Silvo Peterselie
  • Silvo Witte Peper Gemalen
  • 400 g tomaten, in plakjes
  • 6 (gevulde) olijven, in plakjes
  • 50 g feta

Bereiden

Doe de ui, azijn, olijfolie, anijslikeur, dragon, peterselie, zout en peper in een kommetje en roer tot een dressing.

Leg de plakjes tomaat en olijf in een slaschaal. Schenk de dressing erover en verkruimel de feta erboven.

Bron

Het recept 'Tomatensalade met feta en olijven' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!