Wit puntje met fricandeau

  • 1 persoon
  • 5 min
  • waardering 7,4
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vlees

bevat per portie

  • 279 kcal
  • 15 g eiwit
  • 12 g vet
  • 25 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 wit puntje (hard of zacht)
  • boter of margarine
  • 2-3 plakjes fricandeau
  • 2 eetlepels komkommersalade

Bereiden

Snijd het broodje open en besmeer de snijvlakken dun met boter. Leg de plakjes fricandeau op de onderkant en schep de salade erop. Leg de bovenste helft van het broodje er weer op.

Bron

Het recept 'Wit puntje met fricandeau' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!