Doordeweeks

Hugh Fearnley-Whittingstall, de auteur van 'Veg!', schrijft in 'Doordeweeks' over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt - over hoe hij het ontbijt voor elkaar krijgt met drie hongerige kinderen aan tafel, hoe hij groente en fruit gebruikt als het belangrijkste onderdeel van de maaltijd en waarom veel van zijn favoriete gerechten bestaan uit restjes van een eerdere maaltijd. Goede maaltijden, bereid met verse ingrediënten, zouden het 'hart' van elke familiekeuken moeten vormen en dit boek laat zien hoe!

AuteurHugh Fearnley-Whittingstall

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 416 pagina's
  • ISBN 9789023014409

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Oma's klassiekers

    Doris van IJsseldijk & Tica Dieho

    In 'Oma's klassiekers' delen onze favoriete oma's en opa's dit keer hun échte klassiekers. 'Oma's klassiekers' is een must-have voor fans van 'Oma's soep' en 'Oma's stamp- en stoofpotjes' en voor liefhebbers van de nostalgische keuken... bekijk 'Oma's klassiekers'

  • Het slowcooker-boek

    Sabine Koning

    Met een slowcooker kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met 'Het slowcooker-kookboek'. In dit fijne kookboek deelt ze 80 originele dinerrecepten, van de welbekende stoofpotjes tot pasta's, wereldgerechten... bekijk 'Het slowcooker-boek'

  • Zoets van Zeinab

    Zeinab Alhashime-Bakker

    In 'Zoets van Zeinab' vind je de lekkerste bakrecepten van Heel Holland Bakt-finalist Zeinab Alhashime-Bakker. Dit prachtige bakboek staat vol praktische recepten waarmee je gemakkelijk de spectaculairste taarten en andere zoete... bekijk 'Zoets van Zeinab'

  • Kin Thai

    John Chantarasak

    In 'Kin Thai' van John Chantarasak maak je kennis met de authentieke en smakelijke Thaise keuken. Elke regio van Thailand kent haar eigen unieke culinaire geschiedenis. In dit boek zul je met al deze Thaise regio's kennismaken door heerlijke... bekijk 'Kin Thai'

  • Dé bakplaat

    Rukmini Iyer

    In 'Dé bakplaat' van ovenkoningin Rukmini Iyer vind je de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit haar kookboeken. Deze limited edition bevat al jouw favoriete bakplaatrecepten die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Van jouw favoriete traybake-gerecht... bekijk 'Dé bakplaat'

  • Tafel voor twee

    Bre Graham

    Ontdek heerlijke recepten voor twee personen in 'Tafel voor twee' van Bre Graham. Als je graag kookt voor een geliefde, zoals een vriendin of familielid, zie je het liefst bij de eerste hap al een glimlach. Met de gerechten uit 'Tafel voor twee'... bekijk 'Tafel voor twee'

  • Athína

    Chloé Monchalin & Benjamin Rousselet

    In 'Athína' van Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet vind je 80 recepten waarmee je de heerlijkste Griekse gerechten op tafel zet. Van aperitiefjes, rijke salades en verwarmende hoofdgerechten tot desserts en verfrissende cocktails... bekijk 'Athína'

  • Zoet zonder suiker

    Kim Sue Palm

    In 'Zoet zonder suiker' bewijst Kim Sue Palm dat zoet net zo lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers, lactose en gluten. In dit prachtige bakboek vind je de recepten voor haar welbekende vierkante bites en andere zoete lekkernijen... bekijk 'Zoet zonder suiker'

  • Shoukran

    Abdel Alaoui

    In 'Shoukran' van Abdel Alaoui vind je de allerlekkerste Marokkaanse recepten voor de hele familie, zodat je iedere dag samen kunt genieten van heerlijke gerechten vol kleur en smaak. Met de 100 recepten die dit kookboek rijk is... bekijk 'Shoukran'

  • Supergezond

    Fern Green

    Geef je lichaam en gezondheid een opkikker met de recepten uit 'Supergezond'! In deze ultieme gezondheidsgids vind je maar liefst 200 recepten die je lichaam een boost kunnen geven. Boost je brein met een voedzame tonijnsalade... bekijk 'Supergezond'