Gesmoorde perzik met geitenkaas

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,4
  • Nagerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 perzikken (vers of uit blik), in stukjes
  • 8 eetlepels rietsuiker
  • 12 eetlepels perziklikeur
  • 50 g roomboter
  • 4 zachte geitenkaasjes, in dunne plakjes
  • 2 eetlepels verse basilicum, fijngesneden

Bereiden

Verwarm de stukjes perzik met de suiker en de likeur zachtjes in de roomboter. Schik de plakjes geitenkaas in een cirkel op de borden en en leg de warme perzikmassa in het midden. Garneer met het basilicum.

Bron

Het recept 'Gesmoorde perzik met geitenkaas' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!