Gestoofde asperges

  • 2 personen
  • 35 min
  • waardering 7,8
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 20 asperges
  • 250 g kruidenboter of roomboter
  • nootmuskaat
  • 100 g (boeren)ham, heel fijngesneden
  • 4 eieren, gekookt en in plakjes
  • 1 eetlepel verse peterselie, gehakt

Bereiden

Verwarm de boter in een pan en stoof de asperges ca. 15 minuten met het deksel op de pan. Schep de asperges af en toe om. Laat de asperges ca. 10 minuten nagaren. Leg de asperges op een schaal en bestrooi ze met nootmuskaat naar smaak. Garneer met de ham, het ei en de peterselie. Lekker met zalm en gekookte aardappelen.

Bron

Het recept 'Gestoofde asperges' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • JoosjeIs 250 gram roomboter niet een ietsje te veel?

    reageren