Gevuld stokbrood met groentegehakt

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 6,8
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 gram half-om-halfgehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 groene paprika, in reepjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 halve komkommer, in blokjes
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 150 ml yoghurt
  • 1 stokbrood
  • 1 eetlepel peterselie, fijngehakt

Bereiden

Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok. Bak hierin het gehakt rul. Schep regelmatig om. Voeg de ui en de paprika's toe en roerbak ca. 5 minuten. Schep de komkommerblokjes, het kerriepoeder en peper en zout erdoor. Meng vlak voor het serveren de yoghurt erdoor. Schep het gehaktmengsel op het brood en strooi er peterselie over.

Bron

Het recept 'Gevuld stokbrood met groentegehakt' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Richard. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!