Paksoi met rijst en gehakt

  • 2 personen
  • 25 min
  • waardering 7,3
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Vlees

Ingrediënten

  • 200 g rijst
  • 1 eetlepel roerbakolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 150 g rundergehakt
  • 400 g paksoi, in reepjes
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 50 g cashewnoten

Bereiden

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de roerbakolie in een wok. Bak de knoflook even in de olie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul. Bak de paksoi al omscheppend mee tot de groente is geslonken. Schep de ketjap, de cashewnoten en de rijst door het groentemengsel.

Bron

Het recept 'Paksoi met rijst en gehakt' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Ingeborg. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!