Roergebakken kip met mihoen en paksoi

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Thais
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 3 eetlepels roerbakolie
  • ½ eetlepel gember, fijngehakt
  • 300 g kipfilet, in reepjes
  • 1 rode ui, in dunne partjes
  • 1 struik paksoi, in reepjes
  • ½ flesje wok essentials ketjap-sesam (Go•Tan)
  • 250 g mihoen
  • 2-3 eetlepels gebakken uitjes

Bereiden

Verhit 3 eetlepels roerbakolie in een wok en fruit de gember tot hij gaat geuren. Bak de kipreepjes op hoog vuur rondom bruin. Schep de ui en het witte deel van de paksoi erdoor en roerbak 3-4 minuten. Voeg dan ook het groene deel van de paksoi toe en roerbak 1 minuut. Schenk de ketjap-sesamsaus erbij en warm het gerecht nog even goed door. Bereid intussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de mihoen over diepe borden en schep het kipgerecht erop. Strooi de gebakken uitjes erover. Lekker met kroepoek.

Bron

Het recept 'Roergebakken kip met mihoen en paksoi' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Esther. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!