Spaghetti cremoso met champignons

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 500 g spaghetti
  • 1 sjalotje, fijngehakt
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 200 g gekookte schouderham, in blokjes
  • 150 g dolcelatte cremoso

Bereiden

Kook de pasta in een pan met ruim water en wat zout al dente. Laat de pasta uitlekken. Fruit de sjalot in de olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ze lichtbruin. Schep de schouderham er doorheen. Voeg de cremoso toe en verwarm de saus op een laag vuurtje totdat de kaas gesmolten is. Meng de pasta met de saus en dien op in diepe borden.

Bron

Het recept 'Spaghetti cremoso met champignons' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Monique. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • ConnyIs mascarpone te gebruiken als ik geen cremoso kan kopen?

    reageren