Stokbrood met chorizogehakt

  • 2 personen
  • 40 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 stokbrood (voorgebakken)
  • 100 g chorizo, fijngehakt
  • 200 g rundergehakt
  • 2 bosuitjes, in ringen
  • 1 tomaat, in dunne plakjes
  • 125 g mozzarella, in dunne plakjes
  • ½ eetlepel oregano

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereiden

Snijd een kapje van het stokbrood en hol het uit. Meng de chorizo met het gehakt, de bosuitjes en zout en peper naar smaak en vul het stokbrood met dit mengsel. Leg de tomaat en de mozzarella erop en strooi er oregano en peper over. Leg het stokbrood op de bakplaat en bak het in de oven in 25 minuten bruin en gaar. Lekker met een frisse groene salade.

Bron

Het recept 'Stokbrood met chorizogehakt' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marjette. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!