Tomatensalade met mozzarella en basilicum

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 g mozzarella, in plakjes
  • 8 tomaten, in dikke plakken
  • handvol basilicumbladeren
  • olijfolie
  • ciabatta

Bereiden

Leg de plakken mozzarella en tomaat om en om dakpansgewijs op een platte schaal leg en bestrooi met zeezout, peper en basilicumblaadjes. Strooi er rijkelijk olijfolie over en serveer met ciabatta.

Bron

Het recept 'Tomatensalade met mozzarella en basilicum' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Susan. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • HettyNog even in de oven maakt het nog lekkerder.

    reageren

  • JeroenGebruik buffelmozzarella.

    reageren