Biefstuk met groene asperges

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,3
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels boter
  • 4 biefstukken
  • 400 g groene asperges, in grove stukken
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • mespunt nootmuskaat

Bereiden

Verwarm de olie en boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak ze bruin in de koekenpan. Laat ze op laag vuur tot het juiste punt gaar worden (reken ca. 3 minuten per kant voor medium). Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.

Verwarm de koekenpan opnieuw en bak in het braadvet de asperges kort aan. Blus af met Boursin Cuisine en een scheutje water. Roer de nootmuskaat erdoor en laat de asperges afgedekt 5 minuten stoven. Serveer de biefstukken op een bedje van de asperges. Lekker met witte rijst.

Extra benodigd

Aluminiumfolie

Bron

Het recept 'Biefstuk met groene asperges' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!