Drumsticks met bleekselderij en gele rijst

  • 4 personen
  • 50 min
  • waardering 7,9
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 8 drumsticks
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 100 ml slagroom
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 stronk bleekselderij, in stukken van 10 cm
  • 1 theelepel koenjit of kurkuma
  • 200 g witte rijst

Bereiden

Bestrooi de drumsticks met peper en zout en bak de drumsticks in een koekenpan met de margarine goudbruin. Voeg de slagroom en Boursin Cuisine toe en laat de drumsticks vervolgens op halfhoog vuur met het deksel op de pan 40 minuten garen.

Voeg de bleekselderij toe en laat nog 10 minuten doorgaren. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Breng intussen een pan met water, wat zout en de koenjit aan de kook. Voeg de rijst toe en kook de rijst gaar. Verdeel de drumsticks over de borden en serveer met de rijst en bleekselderij.

Bron

Het recept 'Drumsticks met bleekselderij en gele rijst' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!