Gevulde paprika met aardappel, tomaat en hazelnoten

  • 4 personen
  • 40 min
  • waardering 7,6
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 450 g voorgekookte aardappelen
  • 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 4 gedroogde tomaatjes, in stukjes
  • 50 g hazelnoten, grof gehakt
  • 150 g Hollandse geitenkaas, geraspt

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten, maar laat de steeltjes zitten.

Rasp de aardappelen grof (in de keukenmachine). Schep de Boursin Cuisine met de uiringetjes, tomaat, hazelnoten en tweederde van de geitenkaas er luchtig door.

Vul de paprika's met het aardappelmengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover en bak de paprika's in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Extra benodigd

Keukenmachine

Bron

Het recept 'Gevulde paprika met aardappel, tomaat en hazelnoten' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • SanderIk heb dit recept zojuist geprobeerd. Wat tips: 1. Als je aardappels nog warm zijn krijg je puree. Ook lekker, maar anders. 2. "1 bakje" boursin is onduidelijk ivm 2 maten die verkocht worden. Ik heb de grootste genomen ivm aanbieding - dit was qua smaak prima. 3. 1/3e van de geitenkaas raspen betekent HEEL VEEL kaas erover. Je kunt gerust ongeveer 1/6e overhouden, of gewoon minder kaas halen

    reageren