Spinazie stamppot met spekjes en paprika

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1½ kg kruimige aardappelen
  • 2 pakken bladspinazie (à 450 g)
  • olie
  • 300 g spekblokjes
  • 2 grote uien, gesnipperd
  • 2 rode paprika's, in blokjes
  • 2 pakjes Boursin Roomkaas Bieslook en Sjalot

Bereiden

Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar.

Verwarm de spinazie.

Verhit de olie en bak de spekblokjes hierin uit. Bak de ui en de paprika 4 minuten met de spekblokjes mee.

Giet de aardappelen af, schud ze op, stamp ze fijn en meng met het spekmengsel, de spinazie en de Boursin.

Bron

Het recept 'Spinazie stamppot met spekjes en paprika' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • RosanneHeeft iemand een sugestie waar ik de paprika mee zou kunnen vervangen? Ik kan geen peppers/paprika's eten.

    reageren

  • KittyTomaten

    • Neeltje Kleine cherrytomaatjes

    reageren

  • DijanKan ik de boursin ook vervangen door roomkaas met bieslook?

    reageren