Warm broodje tartaar met paprikasalade

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • boter
  • 4 tartaartjes
  • 1 ui, in ringen
  • 4 pistoletjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 tomaat, in 4 plakken
  • 1 bolletje mozzarella, in 4 plakken
  • 1 gele paprika, in reepjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 groene paprika, in reepjes

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Smelt wat boter in een koekenpan en bak de tartaartjes in ca. 3 minuten bruin; keer halverwege. Bak in de laatste minuut de helft van de uiringen mee.

Snijd de pistoletjes doormidden en besmeer de binnenkanten royaal met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden.

Leg op elke onderzijde een tartaar met daaroverheen een plakje tomaat en mozzarella. Dek de broodjes af met de bovenkant van het broodje. Leg de broodjes op een rooster en zet ze 4 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

Meng intussen de rest van de ui met de paprikareepjes. Serveer de broodjes met de paprikasalade ernaast.

Bron

Het recept 'Warm broodje tartaar met paprikasalade' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!