Quesadilla's met ham en bosui

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7,2
  • Hoofdgerecht
  • Mexicaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1½ eetlepel (olijf)olie
  • 1 pak Honig Wraps
  • 3 grote plakken gekookte ham
  • 4 bosuitjes, fijngehakt
  • 150 g jongbelegen kaas, geraspt
  • tacokruiden of Mexicaanse kruiden

Bereiden

Bestrijk een passende koekenpan met antiaanbaklaag met olie en zet hem op een middelmatig vuur.

Leg er een wrap in. Leg daarop een plak ham, 1/3 deel van de bosui en 1/3 deel van de kaas. Strooi er naar smaak Mexicaanse kruiden op. Leg een tweede wrap erop en bestrijk deze met olie. Druk het geheel met een spatel licht aan. Bak het geheel tot de onderkant lichtbruin is. Keer de quesadilla met behulp van een deksel en bak de andere kant ook lichtbruin.

Bak op dezelfde wijze nog twee quesadilla's. Serveer de quesadilla (in punten) direct of houd hem op een bakplaat in een op 75 °C voorverwarmde oven warm.

Bron

Het recept 'Quesadilla's met ham en bosui' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Reacties op dit recept

  • A.Lekker voor de afwisseling.

    reageren