Farfalle met kip, spekreepjes en cashewnoten

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,8
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet, in stukjes
  • olijfolie
  • 250 g spekreepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 350 g farfalle
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 100 g cashewnoten
  • 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereiden

Bestrooi de stukjes kipfilet met peper en zout en bak ze in wat olijfolie op een hoog vuur gaar. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze krokant. Fruit vervolgens de ui mee gedurende 2 minuten.

Kook intussen de pasta 'al dente'. Giet de pasta af en voeg de pesto toe.

Voeg de cashewnoten en Boursin Cuisine toe aan het kipfiletmengsel en roer als laatste de pasta met pesto erdoor.

Bron

Het recept 'Farfalle met kip, spekreepjes en cashewnoten' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (17 stemmen)

Farfalle recept tips

Reacties op dit recept

  • IngeOok lekker met broccoliroosjes en stukjes champignons.

    reageren