Nigella Lawson: pasta met ham, erwtjes en room

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 200 g farfalle of andere korte pasta
  • 100 g (diepvries) doperwtjes
  • 150 ml slagroom
  • 150 g ham, in dobbelsteentjes
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim, kokend, gezouten water. Doe er na 5 minuten de erwtjes bij.

Laat de pasta en de erwtjes uitlekken. Zet de droge pan terug op het vuur, doe er de room, de ham en de Parmezaanse kaas in en laat deze saus goed warm worden. Doe de pasta en de erwtjes terug in de pan en hussel.

Kookboek

Het recept 'Nigella Lawson: pasta met ham, erwtjes en room' is afkomstig uit het kookboek...

Feest

Nigella Lawson

Nigella's 'Feest' gaat over familie en eten, over officiële feestdagen en persoonlijke feesten. In dit boek staan recepten voor Kerstmis, voor Valentijnsdag, voor oud en... lees verder

© Uitgeverij Contact

Waardeer dit recept (33 stemmen)

Nigella Lawson recept tips

Reacties op dit recept

  • jannetHopen dat mijn dochter deze vorm van pasta wel lust. Ik ga het morgen proberen.

    reageren

  • SuzanneMakkelijk recept voor herhaling vatbaar. Ze vonden het allemaal heel lekker.

    reageren

  • EllenErg lekker. Erg makkelijk en snel te maken.

    reageren