Tagliatelle met courgette en Parmezaanse kaas

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 400 g tagliatelle
  • 2 courgettes
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 30 g boter
  • stuk Parmezaanse kaas

Bereiden

Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

Was de courgettes en snijd ze in dunne schijfjes. Dep ze droog met keukenpapier. Pers de knoflook boven de courgette en meng. Verhit de olijfolie en bak de courgettes 1 minuut. Kruid met peper en zout.

Giet de pasta af en roer er de boter onder.

Voeg de courgettes toe en meng voorzichtig.

Schaaf er wat grove schilfers Parmezaanse kaas over en serveer direct.

Kookboek

Het recept 'Tagliatelle met courgette en Parmezaanse kaas' is afkomstig uit het kookboek...

Lekker koken met een klein budget

Dominique Wynter

Met dit boek op de keukentafel kun je elke dag voor vier personen voor minder dan tien euro een smakelijk hoofdgerecht bereiden en voor minder dan vijf euro een... lees verder

© Standaard Uitgeverij

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Tagliatelle recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!