Groene salade met noten

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,1
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 75 ml vers geperst sinaasappelsap
  • 1 eetlepel (Dijon) mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 3 eetlepels (noten)olie
  • 1 krop lollo bionda, in stukken gescheurd
  • 100 g veldsla, in stukken gescheurd
  • ½ krop frisee, in stukken gescheurd
  • 25 g pecannoten of walnoten

Bereiden

Klop in een slakom het sinaasappelsap met de mosterd, honing en olie tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Schep de slasoorten luchtig door de dressing en strooi de pecannoten erover.

Bron

Het recept 'Groene salade met noten' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Alena Haurylik | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (14 stemmen)

Groene salade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!