columns

  • Garnalenceviche

    Clara Garnalenceviche

    14-04-2014Aankomend weekend is het Pasen. Ik zou nu eigenlijk over eieren moeten schrijven, maar daar is alles al over geschreven in de supermarktmagazines en andere culinaire tijdschriften. Voor mij geen ontbijtgefrutsel meer met Pasen...

    lees 'Garnalenceviche'

  • Guacamole

    Clara Guacamole

    07-04-2014Net terug van een intensieve reis door Mexico wil ik een lans breken voor guacamole. Jarenlang dé dip op borrels en feestjes, maar de afgelopen jaren ingehaald door hummus en andere Arabisch getinte dips en daardoor wat naar de achtergrond verdrongen...

    lees 'Guacamole'

kookboeken

  • Kookboek Hamburgers

    Hamburgers

    Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je...

    bekijk 'Hamburgers'

  • Kookboek Tartaar van het mes

    Tartaar van het mes

    Rauw of even aangebakken: tartaargerechten zijn een echte delicatesse. Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten...

    bekijk 'Tartaar van het mes'

  • Kookboek Sandwich speciaal

    Sandwich speciaal

    Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de keuken van een van...

    bekijk 'Sandwich speciaal'

tip & win

Tip je vrienden, collega's of relaties over okoko recepten en maak deze week kans op een exemplaar van het kookboek 'Sandwich speciaal' van Maud Zilnyk!

De winnaar van vorige week: Jet Vogel. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

receptgroepenvind direct het juiste recept

mijn okoko recepten
(advertentie)