Kookboeken
Rubrieken
Nieuwe kookboeken
-
De keuken in
Bibi Loomans en Mia Loomans
Wie draait er nog wel eens een gehaktbal? Weet hoe je een klassieke huzarensalade maakt? Of een pudding? We weten soms niet meer hoe dat moet. Voor 'De keuken in' dook Bibi Loomans samen met haar oma Mia de keuken in... bekijk 'De keuken in'
-
IJs & meer
Marleen Visser
Dol op ijs? Dan is 'IJs & meer' van Marleen Visser onmisbaar in jouw keuken. In dit vrolijke kookboek vult Marleen haar beste ijsrecepten uit haar eerdere boek 'IJs' aan met een reeks nieuwe, verrassende smaakcombinaties... bekijk 'IJs & meer'
-
Tapas de Verduras
Johan Björkman
Met groenten in de hoofdrol biedt 'Tapas de Verduras' meer dan 90 vegetarische tapas: serveer een keur aan gerechtjes op een zwoele zomerse dag en je maakt iedereen blij. 'Tapas de Verduras' biedt klassiekers als patatas bravas en tortilla Española... bekijk 'Tapas de Verduras'
-
Het complete basisbakboek
Laura Kieft
Laura Kieft weet als auteur van 7 succesvolle bakboeken heel goed welke recepten door thuisbakkers keer op keer worden gemaakt. 'Het complete basisbakboek' staat daarom vol met deze recepten waarmee je altijd goed zit... bekijk 'Het complete basisbakboek'
-
Soep voor elke mood
Theresa Von Wangenheim
In 'Soep voor elke mood' vind je de allerlekkerste soepen voor elke denkbare situatie. Denk aan een makkelijke miso-paddenstoelensoep voor wanneer je erdoorheen zit, of een groene gazpacho waarmee je heerlijk kunt afkoelen op warme... bekijk 'Soep voor elke mood'
-
De tafel van Lorentia
Lorentia Veppi
Van doordeweekse toppers tot weekendklassiekers: in 'De tafel van Lorentia' deelt Lorentia Veppi 50 van haar favoriete recepten die drukbezette ouders moeiteloos op tafel kunnen toveren. Slimme, smaakvolle gerechten die je gezin keer op keer laten... bekijk 'De tafel van Lorentia'
-
Fermentista
Marta & Joanna Klejman
In 'Fermentista' delen Marta en Joanna Klejman graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze... bekijk 'Fermentista'
-
RecipeTin Eats - Vanavond
Nagi Maehashi
Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog 'RecipeTin Eats' en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord - voor élke dag van de week. In 'RecipeTin Eats - Vanavond' vind je meer dan 150... bekijk 'RecipeTin Eats - Vanavond'
-
Dé bakplaat
Rukmini Iyer
In 'Dé bakplaat' van ovenkoningin Rukmini Iyer vind je de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit haar kookboeken. Deze limited edition heruitgave bevat al jouw favoriete bakplaatrecepten die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Van jouw favoriete... bekijk 'Dé bakplaat'
-
Hokkaido
Tim Anderson
Reis mee met Tim Anderson naar het noordelijkst gelegen eiland van Japan: Hokkaido. 'Hokkaido' biedt niet alleen voor-, bij- en hoofdgerechten, desserts en snacks, maar geeft ook per regio of stad de lokale, culinaire hoogtepunten... bekijk 'Hokkaido'