Kookboeken op uitgever

Rubrieken

Nieuwe kookboeken in de rubriek Uitgevers

  • 30 receptkaarten - Soep

    Diverse auteurs

    Met de 30 receptkaarten uit 'Soep' maak je de lekkerste soepen klaar. Denk aan soepen van over de hele wereld, koude én warme soepen en soepen voor vegetariërs en alleseters - er is voor iedere soepliefhebber wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Soep'

  • 30 receptkaarten - Salade

    Diverse auteurs

    Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Salade'

  • Budget Vegan

    Saskia Sidey

    Met 'Budget Vegan' maak je met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en handige tips meer dan 100 verrassende, smaakvolle én betaalbare gerechten. Van eenvoudige, snelle doordeweekse maaltijden tot bijzondere gerechten voor... bekijk 'Budget Vegan'

  • Wilde vijg & venkel

    Letitia Clark

    Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'

  • Eén pan, één portie

    Eleanor Wilkinson

    In 'Eén pan, één portie' laat online culinair fenomeen Eleanor Wilkinson zien dat je als solokok niet beperkt bent tot soep of drie dagen lang kliekjes. Ze heeft dé oplossing voor iedereen die in het op gezinnen en stellen gerichte culinaire... bekijk 'Eén pan, één portie'

  • Veggilaine

    Ghislaine Voogd

    Ghislaine Voogd is al haar hele leven vegetariër. Tijdens de pandemie besloot ze haar voorliefde voor eten uit verveling op Instagram te delen. Niet wetende dat dit het begin was van haar succesvolle account @veggilaine, waarmee ze... bekijk 'Veggilaine'

  • Sebze

    Özlem Warren

    Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente - sebze in het Turks - in de hoofdrol... bekijk 'Sebze'

  • De inmaaktuin

    Jo Turner

    Met 'De inmaaktuin' heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de... bekijk 'De inmaaktuin'

  • De Zilveren Lepel - Pasta

    Diverse auteurs

    'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta'

  • Het groene kookboek

    Rukmini Iyer

    In 'Het groene kookboek' vind je heerlijke vegetarische en vegan gerechten voor iedere dag van de week. Van recepten die 15 tot 30 minuten bereidingstijd hebben - perfect voor drukke (werk)dagen - tot gerechtjes om te delen en maaltijden voor... bekijk 'Het groene kookboek'