Kookboeken op thema

Rubrieken

Nieuwe kookboeken in de rubriek Thema uitgaven

  • Masterclass Groente op de BBQ

    Julius Jaspers

    In 'Masterclass Groente op de BBQ' laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs... bekijk 'Masterclass Groente op de BBQ'

  • Funky vegan bakboek

    Emma Herngreen

    Emma Herngreen laat in het 'Funky vegan bakboek' zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming... bekijk 'Funky vegan bakboek'

  • Vegabijbel

    Isabel Boerdam

    Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in 'Vegabijbel' de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Van goede basisrecepten tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza... bekijk 'Vegabijbel'

  • Super salade

    Kat Mead

    Van frisse, zomerse salades tot stevige, winterse kommen: in 'Super salade' vind je genoeg inspiratie voor maaltijden waarin de heerlijkste groenten en kruiden centraal staan. Met deze 60 verrassende recepten maak je van salades een doordeweekse feestmaaltijd... bekijk 'Super salade'

  • Slow cooked vega

    Katy Holder

    'Slow cooked vega' geeft je een nieuwe verzameling beproefde slowcookergerechten die geschikt zijn voor zowel vegetariërs als groenteliefhebbers. Tijdens de bereiding gaan er maar weinig voedingsstoffen verloren, waardoor je langzaam gegaarde... bekijk 'Slow cooked vega'

  • De groene bakplaat

    Rukmini Iyer

    In 'De groene bakplaat' staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen, shakshuka uit de oven of gevulde... bekijk 'De groene bakplaat'

  • Soep

    Anne-Catherine Bley

    Soep is een van de makkelijkste en meest troostrijke gerechten die je kunt bereiden. Overal ter wereld maken soepen deel uit van het culinaire repertoire en de mogelijkheden qua ingrediënten zijn dan ook eindeloos verrassend. In 'Soep' vind je 33 recepten... bekijk 'Soep'

  • Chocoladebijbel

    Kees Raat

    Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in 'Chocoladebijbel' de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en... bekijk 'Chocoladebijbel'

  • 3 ingrediënten bakboek

    Sarah Rainey

    Het '3 ingrediënten bakboek' maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude... bekijk '3 ingrediënten bakboek'

  • Strooigoed

    Anne-Marij de Koning

    Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en gevuld speculaas... bekijk 'Strooigoed'