Kookboeken op keuken

Rubrieken

Nieuwe kookboeken in de rubriek Keukens

  • Big Mamma in 30 minuten

    Big Mamma

    Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten'

  • JapanEasy Bowls & Bento

    Tim Anderson

    Tim Andrson laat je zien hoe je de typische Japanse bowls en bento(boxen) zelf maakt. Eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten die je op elk moment van de dag kan eten en die geen moment vervelen. Als lunch, ontbijt en ook als avondmaal... bekijk 'JapanEasy Bowls & Bento'

  • Moro thuis

    Sam & Sam Clark

    Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met 'Moro thuis' aan de slag. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: 'Moro thuis' is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro... bekijk 'Moro thuis'

  • YOKO

    Yoko Inagaki & Christel van Bree

    Ontdek authentieke recepten en mooie verhalen uit Japan met 'YOKO' van Yoko Inagaki en Christel van Bree. 'YOKO' geeft een uniek inkijkje in de Japanse keuken en cultuur. Niet alleen door de lekkere gerechten, maar ook door prachtige verhalen en foto's... bekijk 'YOKO'

  • Italia con gusto e amore

    Annet Daems

    Annet Daems gidst je door het land waar eten geen product, maar een cultuur is. Maak samen met haar een schitterende road trip door de 20 regio's van de Laars. Laat je verrassen door de onbekende gerechten op de Italiaanse culinaire kaart... bekijk 'Italia con gusto e amore'

  • Vega Blauw

    Joke Boon

    'Vega Blauw' bevat 70 vegetarische en vegan recepten voor de allermooiste en allerlekkerste gerechten van de gehele Indonesische archipel. Joke Boon bewerkte de recepturen van de koks van Restaurant Blauw tot recepten die iedereen thuis kan maken... bekijk 'Vega Blauw'

  • Chinese-ish

    Rosheen Kaul & Joanna Hu

    Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu zijn in China geboren maar groeiden in Australië op. 'Chinese-ish' is een ode aan de samensmelting van cultuur en identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke gerechten... bekijk 'Chinese-ish'

  • Klein Korea

    Billy Law

    Met 'Klein Korea' heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid... bekijk 'Klein Korea'

  • Java

    Maureen Tan

    In 'Java' duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen... bekijk 'Java'

  • Authentiek Japan thuis

    Maori Murota

    Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd... bekijk 'Authentiek Japan thuis'