Wannée kookboek

Kookboek Wannée kookboekDe inhoud van deze 27ste druk van de evergreen 'Wannée kookboek' is door culinair journalist Anne Scheepmaker geactualiseerd en uitgebreid. Er wordt aandacht besteed aan recente culinaire ontwikkelingen; zo zijn aan de klassieke Hollandse recepten meer dan vijftig hedendaagse recepten toegevoegd! Ook is actuele informatie over producten, keukenapparatuur en kookmethoden opgenomen, en schreef Nicolaas Klei een extra hoofdstuk over wijn bij de maaltijd. Voor deze nieuwe druk zijn bovendien de fotografie, alle instructieve tekeningen met praktische tips en het totale ontwerp vernieuwd. Door de handige productoverzichtsfoto's, de talrijke receptfoto's en de kleurige technische tekeningen waarop lastige handelingen worden toegelicht, is het 'Wannée kookboek' behalve het meest uitgebreide basiskookboek en een handige vraagbaak nu ook een inspirerend ideeënboek geworden.

Auteur(s)
C.J. Wannée & Anne Scheepmaker

  • Hardcover
  • 530 pagina's
  • Uitgeverij Becht
  • ISBN 9789023011781

Voorproefje uit Wannée kookboek

Alle basiskookboeken

  • Maak de perfecte...

    Marcus Wareing

    Marcus Wareing is een van de beste jonge Britse koks. In 'Maak de perfecte…' beschrijft hij meer dan tachtig populaire recepten: tomatensoep, visburgers, roast beef en appeltaart, maar ook gestoomde... bekijk 'Maak de perfecte...'

    • Hardcover
    • 224 pagina's
    • Inmerc
  • De basis van het koken

    Jamie Oliver

    'Voor dit boek werd ik geïnspireerd door een Groot Idee: leid een team van kansarme jongeren op tot chefs en help hen een chic restaurant in Londen te openen. Tegen alle verwachtingen in: het... bekijk 'De basis van het koken'

    • Paperback
    • 336 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • Wannée kookboek

    C.J. Wannée & Anne Scheepmaker

    De inhoud van deze 27ste druk van de evergreen Wannée Kookboek is door culinair journalist Anne Scheepmaker geactualiseerd en uitgebreid. Er wordt aandacht besteed aan recente culinaire...

    • Hardcover
    • 530 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • De Zilveren Lepel

    diverse auteurs

    Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke... bekijk 'De Zilveren Lepel'

    • Hardcover
    • 1264 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Jamie's kookrevolutie

    Jamie Oliver

    Dit boek is geïnspireerd door alle mensen die Jamie ooit ontmoette en die zeiden niet te kunnen koken en dat ook nooit te kunnen leren. Dat soort uitspraken werkt op Jamie als een rode lap op een... bekijk 'Jamie's kookrevolutie'

    • Hardcover
    • 360 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • 1080 Recepten

    Simone & Inés Ortega

    Ruim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse toonbanken. Inmiddels zijn er al meer dan... bekijk '1080 Recepten'

    • Hardcover
    • 976 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Basic cooking 2

    Sabine Sälzer & Sebastian Dickhaut

    Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis? 'Basic cooking 2' is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid... bekijk 'Basic cooking 2'

    • Paperback
    • 168 pagina's
    • The House of Books
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook