Wannée kookboek

De inhoud van deze 27ste druk van de evergreen 'Wannée kookboek' is door culinair journalist Anne Scheepmaker geactualiseerd en uitgebreid. Er wordt aandacht besteed aan recente culinaire ontwikkelingen; zo zijn aan de klassieke Hollandse recepten meer dan vijftig hedendaagse recepten toegevoegd! Ook is actuele informatie over producten, keukenapparatuur en kookmethoden opgenomen, en schreef Nicolaas Klei een extra hoofdstuk over wijn bij de maaltijd. Voor deze nieuwe druk zijn bovendien de fotografie, alle instructieve tekeningen met praktische tips en het totale ontwerp vernieuwd. Door de handige productoverzichtsfoto's, de talrijke receptfoto's en de kleurige technische tekeningen waarop lastige handelingen worden toegelicht, is het 'Wannée kookboek' behalve het meest uitgebreide basiskookboek en een handige vraagbaak nu ook een inspirerend ideeënboek geworden.

AuteurC.J. Wannée & Anne Scheepmaker

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 530 pagina's
  • ISBN 9789023011781

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Basiskookboeken