Het grote Larousse patisserieboek

Het plezier van smakelijke, zelfgemaakte patisserie... Liefhebbers van zachte cakes, mooie taarten, krokante koekjes of romige puddingen worden zalig verwend. In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroenschuimtaart of een kostelijke Saint- Honorétaart die je zelf hebt bereid, zonder uren in de keuken te staan...
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Hardcover
- 448 pagina's
- ISBN 9789401401371
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Appelstrudel
Vegetarisch, 70 min 8,0
-
Bretonse boterkoek
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Chocoladepudding op grootmoeders wijze
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Kokosrotsjes
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Appelbeignets (klassiek)
Vegetarisch, 35 min 8,0
Alle Kookboeken over taart & gebak
-
Zoet zonder suiker
Kim Sue Palm
In 'Zoet zonder suiker' bewijst Kim Sue Palm dat zoet net zo lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers, lactose en gluten. In dit prachtige bakboek vind je de recepten voor haar welbekende vierkante bites en andere zoete lekkernijen... bekijk 'Zoet zonder suiker'
-
Sweet table
Sarah Renson
Sarah Renson is een merk dat staat voor puur, ambachtelijk, eerlijk en no-nonsense. In 'Sweet table' vind je 65 van haar heerlijke, ongekunstelde taarten, koekjes, ijs en desserts met herkenbare smaken en een eigen twist... bekijk 'Sweet table'
-
BAK!
Paul Hollywood
In 'BAK!' geeft meesterbakker Paul Hollywood in zes hoofdstukken zijn favoriete recepten voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas... bekijk 'BAK!'
-
Bak & relax
Jessica Elliott Dennison
Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met 'Bak & relax' van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning... bekijk 'Bak & relax'
-
Manis
Francis Kuijk
'Manis' verenigt is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na 'Basisboek Indonesisch' en 'Bersama' dompelt Francis Kuijk je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts. Naast de overbekende spekkoek... bekijk 'Manis'
-
De Bakatlas
Rutger van den Broek
In 'De Bakatlas' laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts... bekijk 'De Bakatlas'
-
Belinda's Homemade Cookies
Belinda MacDonald
In 'Belinda's Homemade Cookies' vind je recepten voor 66 koekjes en plaatkoeken: van Belinda's eigen havermoutkoekjes tot smeuïge brownies en zalige lamingtons. De auteur vertelt met passie en humor waar ze de recepten ontdekte en hoe ze... bekijk 'Belinda's Homemade Cookies'
-
Banketbakker
Claire Saffitz
'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan... bekijk 'Banketbakker'
-
De zoete bakplaat
Rukmini Iyer
Laat de oven het werk doen - ook voor de lekkerste zoete baksels, toetjes en desserts. In 'De zoete bakplaat' van bestsellerauteur en koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer vind je de heerlijkste recepten voor cakes, muffins, taarten, koekjes en brownies... bekijk 'De zoete bakplaat'
-
Van de vegan bakker
Rodolphe Landemaine
Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht... bekijk 'Van de vegan bakker'