Kook ook - Holland

De lekkerste traditionele gerechten: beroemde borrelhapjes, onvervalste Hollandse taarten, eerlijke stoofschotels, smeuïge stamppotten en toetjes die 'vroeger' al favoriet waren. In 'Kook ook - Holland' is het beste van vroeger gecombineerd met het lekkerste van nu. De klassiekers zijn slanker en voorzien van spannende variaties met 'nieuwe' verkrijgbare ingrediënten. Een modern kookboek met heerlijke, herkenbare en gevarieerde gerechten! Zet weer eens Bloemkoolsoep, Hete Bliksem, Gestoofd konijn, Hachee of Rijstebrij met bruine suiker op tafel, maak zelfgemaakte bitterballen en geniet van Gevulde boterkoek met abrikozen of Speculaasbrokken bij de koffie.

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijInmerc

  • Hardcover
  • 144 pagina's
  • ISBN 9789066115231

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken uit de 'Kook ook' serie