Mini croissant met gegrilde kip en pijnboompitten

  • 8 stuks
  • 10 min
  • waardering 7,8
  • Hapje
  • Hollands
  • Gevogelte

bevat per portie

  • 208 kcal
  • 14 g eiwit
  • 11 g vet
  • 10 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 8 (afbak) mini croissants
  • 25 g pijnboompitten
  • 250 g gegrilde kipfilet, in reepjes
  • 3 eetlepels knoflookmayonaise
  • 2 eetlepels verse munt, in dunne reepjes

Bereiden

Bak de croissantjes in de oven knapperig bruin volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze afkoelen tot lauwwarm. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en laat ze op een bordje afkoelen.

Schep in een kom de kipfilet, mayonaise en munt door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep op het laatste moment ook de pijnboompitten erdoor. Snijd de broodjes open. Schep de kipsalade op de onderste helften en leg de bovenste helften erop.

Bron

Het recept 'Mini croissant met gegrilde kip en pijnboompitten' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Croissant recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!