Koolrabi-krabcocktail met gember

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7,8
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vis

bevat per portie

  • 145 kcal
  • 6 g eiwit
  • 9 g vet
  • 10 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 1 theelepel cognac
  • ¼ theelepel kerriepoeder
  • 4 blaadjes verse munt
  • 1 kleine koolrabi, grof geraspt
  • 50 g krabsticks, in stukjes
  • 2 bolletjes gember, fijngehakt
  • 2 blaadjes lollo rosso

Bereiden

Roer in een kom een sausje van de mayonaise, crème fraîche, cognac, kerriepoeder, zout en peper. Knip er 2 blaadjes munt boven fijn en schep de geraspte koolrabi, krabstick en gember erdoor.

Was de blaadjes lollo rosso, schud ze goed droog en leg ze in twee coupes. Schep de koolrabi-krabcocktail erin. Garneer met een blaadje munt.

Bron

Het recept 'Koolrabi-krabcocktail met gember' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Elena Blokhina | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (4 stemmen)

Koolrabi recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!