Gestoofde paksoi

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 8
  • Bijgerecht
  • Oosters
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 90 kcal
  • 5 g eiwit
  • 5 g vet
  • 8 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 struik paksoi, in reepjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel suiker

Bereiden

Verhit de olie in een pan. Bak de paksoi al omscheppend 3 minuten. Voeg de knoflook, het citroensap en de suiker toe.

Doe de deksel op de pan en stoof de paksoi in 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout.

Bron

Het recept 'Gestoofde paksoi' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Nailia Schwarz | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Paksoi recept tips

Reacties op dit recept

  • TinyDat was echt smullen het smaakte heerlijk en voor herhaling vatbaar.

    reageren

  • Denise Van NuffelenNa 5 minuten heb ik eens geproefd en vervolgens het recept wat bijgewerkt: - 1 cm gember fijn gesneden en mee laten stoven; - sojasaus toegevoegd; - afgewerkt met een beetje extra vocht, bouillon en bindmiddel. Dit gerecht was heel lekker met gestoomde vis en Ebly.

    reageren

  • RobertHeel lekker.

    reageren