Gewokte paksoi met biefstuk en mie

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,2
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 eetlepel arachideolie
  • 500 g biefstuk, in reepjes
  • 1 paksoi, in reepjes
  • 4 lente-uitjes, alleen het loof, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • een stukje verse gemberwortel, fijngehakt
  • 8 eetlepels wokmie
  • 2 eetlepels sojasaus

Bereiden

Verhit de olie in een wokpan tot ze begint te walmen. Leg het vlees erin en laat 1 minuut bakken zonder te roeren.

Schep er de groenten, de knoflook en de gember bovenop en laat 3 minuten bakken zonder te roeren.

Schep nu alles om gedurende 2 minuten (roerbakken).

Voeg de wokmie en 5 eetlepels warm water toe en blijf nog 2 minuten wokken.

Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout en laat nog even doorwarmen.

Kookboek

Het recept 'Gewokte paksoi met biefstuk en mie' is afkomstig uit het kookboek...

Slank in elk seizoen

Ludo Hugaerts

Drie kilo afvallen vóór de vakantie of vóór de feestdagen? Of de aangekomen kilootjes na de vakantie of de feestdagen weer kwijtraken? Elk seizoen barst van de... lees verder

© Standaard Uitgeverij. Beeld: Tomophafan | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Paksoi recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!