Romige paksoi

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,6
  • Bijgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 115 kcal
  • 4 g eiwit
  • 7 g vet
  • 8 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 2 struikjes paksoi, in stukjes
  • 4 eetlepels roomkaas of zachte geitenkaas

Bereiden

Verhit de boter en stoof de paksoi in ca. 8 minuten gaar. Voeg de kaas toe en laat deze al roerend smelten. Breng de groente op smaak met zout en peper.

Bron

Het recept 'Romige paksoi' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: PosiNote | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Paksoi recept tips

Reacties op dit recept

  • BertEcht lekker gegeten, heb wel een prei erbij gedaan ivm slinken en geserveerd met kip en vleesreepjes.

    reageren