
Vis curry met broccoli en wortel
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,5
- Hoofdgerecht
- Indiaas
- Vis
Ingrediënten
- Pangasiusfilet 500g
- stronk broccoli
- 3 winterwortels
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tot 2 eetlepels kerrie poeder of garam massala
- stukje gember gesnipperd
- 250 ml kokosmelk
- 250 ml vis bouillon
- peper en zout
Voorbereiden
Maak de broccoli en wortel schoon en snijd in stukjes. Kook de wortel en broccoli en wortel net niet beet gaar. Snipper de ui en knoflook.Bereiden
Verwarm de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg kerrie of garam massala en gember toe en laat eventjes mee bakken. Voeg de visbouiillon toe en de kokosmelk, breng aan de kook, voeg de wortel en broccoli toe en leg de vis erbovenop. Laat zachtjes gaar worden. Maak op smaak met peper en zout. Lekker met rijst.Bron
Het recept 'Vis curry met broccoli en wortel' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Wendy. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com