Zelf jam maken

Zelf jam maken is echt niet moeilijk, maar je hebt er wel wat kennis en ideeën voor nodig. Lise Bienamié & Sabrina Delattre geven in 'Zelf jam maken' een beschrijving van 50 vruchten met tips hoe je ze het beste kunt kiezen en bereiden. Daarna volgen 110 recepten voor heel klassieke jams tot iets spannender creaties. Alle jams zijn ingedeeld naar seizoen. Vervolgens krijg je een 40-tal recepten met jam: zoete tussendoortjes, zuivel, nagerechten en snelle hapjes en drankjes. In de jamgids aan het eind staan alle aanwijzingen voor benodigdheden en basisreceptuur voor jam, gelei, chutney en confit. 'Zelf jam maken: een boek net zo heerlijk, inspirerend en overvloedig als een marktkraam vol geurig, kleurrijk zomerfruit.

AuteurLise Bienamié & Sabrina Delattre

UitgeverijForte Culinair

  • Paperback
  • 400 pagina's
  • ISBN 9789000398539

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Forte Culinair