Schorseneren a la crème

  • 4 personen
  • 50 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 g schorseneren, in schuine stukjes
  • 1 pakje Alpro soya Cuisine
  • 1 bosje verse bieslook, fijngehakt
  • 1 sjalotje, fijngesnipperd
  • 400 g verse spinazie
  • 4 Alpro Soya Fruitfilets Appel
  • Alpro soya Bakken & Braden

Bereiden

Kook de schorseneren 5 minuten in kokend water met een snufje zout en laat uitlekken.

Doe de Cuisine in een pan met het bieslook, de schorseneren en zout en peper. Laat zachtjes koken tot de schorseneren gaar zijn.

Verwarm een scheutje Bakken & Braden in een braadpan en voeg de sjalot toe. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper.

Verwarm een scheutje Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.

Serveer de Fruitfilets samen met de gebakken spinazie en de schorseneren à la crème.

Kookboek

Het recept 'Schorseneren a la crème' is afkomstig uit het kookboek...

Elke maandag lekker vleesvrij

Andy McDonald

Steeds meer mensen weten dat een dagje zonder vlees gezond is. En goed voor het milieu. Maar hoe zorg je ervoor dat dit ook écht lekker wordt? Dit kookboek... lees verder

© Alpro soya

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • MarianneSorry, is dit een reclame voor Alpro?! Dit valt me echt heel erg tegen van Okoko.

    reageren