Hongaarse juliennesoep

  • 6 personen
  • 25 min
  • waardering 7,3
  • Voorgerecht
  • Overige keukens
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Juliennesoep
  • 1 winterwortel, in dunne reepjes
  • 1 kleine prei, in dunne reepjes
  • ½ courgette, in dunne reepjes
  • 100 g salami, in dunne reepjes
  • 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
  • 2 eetlepels geschaafde amandelen

Bereiden

Bereid de soep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg, zodra de soep kookt, de wortel, prei en courgette toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Roer aan het einde van de kooktijd de salami door de soep en breng het eventueel op smaak met zout en peper.

Garneer de soep met het bieslook en de amandelen.

Bron

Het recept 'Hongaarse juliennesoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!